Sådan forvandler du dit hjem på et budget

Sådan forvandler du dit hjem på et budget

Det behøver ikke at koste en formue at forvandle sit hjem. Med en lille smule kreativitet og gør-det-selv-vilje kan du nemlig sagtens give dit hjem et frisk pust uden at skulle lave store investeringer.

Start med facaden

En af de bedste måder at forvandle sit hjem på er at starte med facaden. En facaderenovering kan nemlig gøre en kæmpe forskel for udseendet af dit hjem, og det behøver ikke at koste en formue. Du kan selv slå fliserne op, male døren eller vinduerne og plante nogle nye blomster. Alt dette kan gøres for en billig penge, og det vil gøre en kæmpe forskel for det visuelle udtryk af dit hjem.

Vær kreativ med møblerne

Har du brug for at forny din bolig, men har ikke råd til at købe nye møbler, så er der også nogle ting, du kan gøre. Du kan f.eks. male dine gamle stole i en ny farve, eller du kan kombinere dem på en ny måde. Flyt rundt på møblerne, eller byt dem ud med nogle af dine gamle ting. Det er også en god idé at tænke over, hvordan du bruger de rum, du har. Måske kan du lave et gæsteværelse ud af dit kontor, eller omvendt.

Giv nye ting et nyt liv

Når du gerne vil forvandle dit hjem, så behøver det ikke at handle om at købe nye ting. Du kan også give nogle af dine gamle ting et nyt liv. Dette kan f.eks. være en gammel kommode, som du maler i en ny farve eller et gammelt spejl, som du pynter med noget pynt.

Lukket for kommentarer.